Met smaak beleven!
Vrijblijvend informatie?
06 14 26 74 91

slide
slide
slide
slide
ERVARINGEN VAN GASTEN

De kookworkshop was een culinaire belevenis! Sil: bedankt voor deze gezellige avond!! We kijken hier al uit naar de workshop Thais koken.

Lees meer referenties
Om u te inspireren

Kookworkshops

Wilt u uw verjaardag, vrijgezellenfeest, behaalde resultaten of een andere speciale gelegenheid met collega’s, vrienden of de gehele vereniging op een bijzondere manier vieren? Zoekt u naar een leuk uitje of wilt u zakelijk op een unieke wijze aan een ‘heerlijke’ teambuilding doen?

Dan is een kookworkshop bij Keukenvuur de ideale keuze!

Onder begeleiding van een professionele chefkok werken we samen aan een op maat gemaakt diner, een borrel met tapas, bijzondere sushi of een BBQ kookworkshop. Op verzoek kunnen verassende ingrediënten (zoals bijvoorbeeld insecten – die lekkerder zijn dan u denkt), toegevoegd worden aan de gerechten.U kunt uiteraard ook bij ons terecht voor halal, vegatarische en glutenvrije kookworkshop.

Waarom kookworkshop bij keukenvuur?

  • Ideaal voor een teambuilding, vrijgezellenfeesten of verjaardagen.
  • Keuze uit een meer dan 20 soorten kookworkshops.
  • Koken onder begeleiding van een professionele chef-kok.
  • Bereiding enkel met verse ingrediënten.
  • Koken in een professionele, sfeervolle kookstudio geschikt voor kleine en grotere groepen.
  • Flexibiliteit voor een kookworkshop op eigen locatie.
  • Wij beschikken over het Workshop Keurmerk.

Kookworkshops op onze locatie in Utrecht

U bent van harte welkom in onze professionele kookstudio in Utrecht. We organiseren daar uiteenlopende kookworkshops, geschikt voor grotere en kleinere gezelschappen van zowel particuliere als zakelijke deelnemers. Van een professionele chef-kok ontvangt een goede uitleg over de verschillende verse ingrediënten, de beste wijze om deze te bereiden en natuurlijk de fijne kneepjes van het vak. Daarnaast beleven we tijdens de kookworkshops op onze locatie vooral veel plezier, zodat succes verzekerd is.

Kookworkshop op uw eigen locatie

Wilt u de kookworkshop liever op een andere locatie organiseren? Ook dat is voor ons geen probleem. We komen graag naar u toe en passen ons aan, aan de beschikbare bereidingsmogelijkheden. Een kookworkshop duurt gemiddeld 2,5 a 3 uur.

Prijzen van onze kookworkshops

De vanaf-prijzen (*) van onze kookworkshops zijn als volgt:

Aantal personen Prijs per persoon (ex btw) inclusief drankjes
10 € 40 per persoon
8 € 50 per persoon
6 € 66,50 per persoon
4 € 100 per persoon

(*) Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op de workshop zelf pasta maken, te boeken op maandag en dinsdag tegen dit actietarief. De prijs is  inclusief 2 drankjes.

Foto's