Contact

Meer info?
Vrijblijvende offerte?
Directe boeking?

contactformulier

bel 06 14 26 74 91

Kom naar onze gezellige kookworkshops waarvoor u zich alleen of met een vriend of collega kunt inschrijven! Altijd verrassend wie u tegenkomt!

 

Meer info

Kok aan huis

Quality time samen! Meer tijd met mensen die u dierbaar zijn, lekker in uw eigen huis samen genieten van de gerechten van uw kok aan huis! Geen oppas regelen, niet zoeken naar een parkeerplek, maar wel de luxe van een heerlijk diner; door de chef vers gekookt. U dekt alleen de tafel en de kok aan huis van KEUKENvuur doet de rest!

Privé-kok arrangement

De chefkok van KEUKENvuur kookt bij u thuis -compleet in overleg met u- een culinair 3- gangen diner met dagverse ingrediënten. U hoeft de deur niet meer uit voor boodschappen, want de kok aan huis levert desgewenst ook een bijpassend wijn- & frisarrangement.
Dit arrangement is te boeken vanaf zes personen, waarbij de chefkok aan huis drie uur aanwezig is voor de bereiding en bediening.

Kok aan huis Utrecht

De kosten per persoon zijn vanaf € 50,00, exclusief reiskosten. U kunt het arrangement uitbreiden met meer gangen of kiezen voor de extra luxe variant: u start met een glas champagne en KEUKENvuur dekt feestelijk uw tafel!

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een scherpe offerte om uw privé-diner te verzorgen. Bel 06 14 26 74 91 of mail .

Neem voor informatie, een vrijblijvende offerte of een directe reservering contact met ons op

bel 06 - 14 26 74 91 of mail info@keukenvuur

 T 06 14 26 74 91  

kok aan huis door keukenvuur gedekte tafel

facebooktwitterlinkedinnieuwsbrief

Voor bedrijven

op afspraak

Tapaskookworkshop

Hartverwarmend uitje voor jou & je collega's 
Speciale aanbieding voor bedrijven
 

Meer info

Kookstudio KEUKENvuur

foto keukenvuur kleinKEUKENvuur
Hyperonenweg 8c
3542 AG Utrecht

T 06 14 26 74 91
E

Op de kaart (klik)

kaart