Met smaak beleven!
Vrijblijvend informatie?
06 14 26 74 91

slide
slide
slide
slide
ERVARINGEN VAN GASTEN

Sil is een vakman met een uitstekende focus op zijn klant. Keukenvuur levert prima kwaliteit en gaat juist dat stapje verder waardoor hij de concurrent steeds weer voor blijft.

Lees meer referenties
Om u te inspireren

Catering

KEUKENvuur catering inschakelenKeukenvuur beschikt over een jarenlange ervaring op het gebied van catering, we zijn een graag geziene gast op feestelijke gelegenheden voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Organiseert u een feestje of een evenement?

Keukenvuur zorgt met de catering voor een uitstekende basis, voor een topfeest, lunch of borrel! Geen gelegenheid is de klein of de groot, we zijn u graag van dienst met de catering op basis van bijzondere producten en gerechten.

Catering in Utrecht en omstreken

U bent bij ons aan het juiste adres voor catering in Utrecht en omstreken vanuit onze standplaats midden in het land, maar ook door de rest van Nederland kunnen we u van dienst zijn. We zijn u graag van dienst met catering tijdens uw feest, lunch of evenement; waarbij we uiteraard zorgen voor de meest verse producten.

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze catering?

Wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw feest of gelegenheid? Neem dan contact op of bel naar telefoonnummer +31 6 14 26 74 91.

Foto's